SZC logo

Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

OM kód: 203039/002 | 6600 Szentes, Ady Endre utca 6–8.

Intézmény logo

Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum

HírekKözérdekű adatokÓrarendKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. ápr. 17.


Boros

  Pénzügyőr toborzási kampány a Borosban!

  2024. április 16-án a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum tornatermében Szentes város négy középiskolájából gyűltek össze diákok (Boros Sámuel Technikum, Horváth Mihály Gimnázium, Pollák Antal Technikum, Zsoldos Ferenc Technikum), hogy meghallgassák a Csongrád-Csanád Vármegyei Adó- és Vámigazgatóság röszkei Határkirendeltségének tájékoztatóját.

  Pénzügyőr toborzási kampány a Borosban!

  Pénzügyőr toborzási kampány a Borosban!

   

  1. április 16-án a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum tornatermében Szentes város négy középiskolájából gyűltek össze diákok (Boros Sámuel Technikum, Horváth Mihály Gimnázium, Pollák Antal Technikum, Zsoldos Ferenc Technikum), hogy meghallgassák a Csongrád-Csanád Vármegyei Adó- és Vámigazgatóság röszkei Határkirendeltségének tájékoztatóját.

  Közel 200 diák vett részt a rendezvényen, ahol a vám- és pénzügyőrök legfontosabb feladatait mutatták be a NAV kollégái. Beavatták a diákságot a vám- és pénzügyőr szakma legérdekesebb eseteibe, megmutatták azokat a jellemző helyeket autókban, kamionokban, használati tárgyakban, amelyet a csempészek alkalmaznak tiltott tárgyak elrejtésére.

  A bemutató egyik legérdekesebb pontja az volt, amikor a keresőkutyát figyelhették meg munka közben. Az ő feladata az volt, hogy a csomagok közül megkeresse azt, amelyikben dohányárut, illetve egy másik feladvány esetében pénzt rejtettek el. A kutya mindkét esetben jelesre vizsgázott.

  Márkus András dandártábornok tájékoztatást tartott a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről, mint továbblépési lehetőségről.

  A diákok hasznosnak, érdekesnek tartották az interaktív előadásokat, többen jelezték, hogy máskor is szívesen meghallgatnák őket.

  GALÉRIA

  képek

  IMG_9414.jpg
  IMG_9421.jpg
  IMG_9423.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  „Borosos” diákok látogatása a koperi kikötőben!

  „Borosos” diákok látogatása a koperi kikötőben!

  A koperi kikötő egy kulcsszereppel rendelkező, közepes tengeri kikötő Szlovéniában BIP-státusszal (Border Inspection Post, határállomás). Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy iskolánk csapata szakmai szemmel nézhetett szét itt, megismerhette a tengeri kikötő lehetőségeit, tanulmányozhatta működését, tapasztalatokat gyűjthetett.

  2024. máj. 15.


  Boros

  Pályázati felhívás büfé helyiségének bérbe vételére

  Pályázati felhívás büfé helyiségének bérbe vételére

  A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum vonatkozásában, 6600 Szentes, Ady Endre u. 6-8. szám alatti épületben található büfé helyiség üzemeltetésének céljára, 2024. szeptember 01. napjától 2025. június 15. napjáig tartó határozott időtartamra, az alábbiak szerint.

  2024. máj. 10.


  Boros

  Rendkívüli pótfelvételi 2024

  Rendkívüli pótfelvételi 2024

  Rendkívüli pótfelvételit hirdetünk 2024. május 13-tól a következő szakra: 1010 Közlekedés és szállítmányozás ágazat – Logisztikai technikus

  2024. máj. 9.


  Boros


  Partnereink

  SZC logo

  Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum


  Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum

  6600 Szentes, Ady Endre utca 6–8.

  Telefon: +36-63-313-038

  E-mail: iskola@hszcboros.hu

  OM azonosító: 203039/002

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002474


  2024Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum